Boomer kennel

boomer-pups-kennel

Gedreven Kennel met liefde en passie

Welkom bij Boomer kennel Twentsche weide in Twente,ik vertel u graag meer over ons geweldige hondjes.De hondjes die wij houden hebben bekendheid mede te danken aan een televisieserie.Mensen beschouwen dit type als een ware geluksbrenger,in mijn Boomer Kennel wonen de hondjes in huis.

 

De huisdieren in mijn (hobby) boomer kennel zijn een deel van ons gezin, ze worden intern gehouden.

Dit is een echte huishond.

En dat merken de dieren hier ook,ze worden elke dag heerlijk verwend gaan vier maal per dag buiten spelen en wandelen.

 

Van oorsprong lopen honden geen show, ik houd mij hier in de boomer kennel ook niet mee bezig. Mijn honden zijn goed gesocialiseerd en lopen netjes aan de lijn als ze uitgelaten worden, zijn vriendelijk tegen mens en dier.Ik trim mijn honden zelf. 

 

Onze huisdieren worden regelmatig onderzocht door een goede dierenarts.Bent u op zoek naar een gerenommeerd liefhebber waar dieren écht bij het gezin horen,

dan bent u bij kennel twentsche weide aan het juiste adres.

 

 

 

Tot ziens bij boomer kennel Twentsche Weide,dé kennel voor een vrolijk en gezond boomer hondje.

betrouwbare kennel twentsche weide

boomer

boomer pups, boomers puppies, boomer informatie, boomer kennel

Veel mensen denken nog steeds dat de boomer een ras is,dit is niet juist.Het hondje is een kruising,meestal uit een mix van maltezer en Shih tzu.

Maar er bestaan ook andere mengelmoesjes,een goed voorbeeld is een Maltezer X Lhasa Apso.

Deze verhouding geeft als resultaat een mooi en gezond boomer hondje.

pension

Boomer pups

Mensen stellen ons vaak de vraag of wij een Pension zijn,het antwoord is duidelijk nee de dieren die hier wonen zijn onze eigen hondjes.wilt u een weekend de deur uit of een paar weekjes op vakantie,dan is een pension de oplossing,hier wordt uw huisdier verzorgd tot u weer terug bent gekomen.Een Pension is een bedrijf dat zich specialiseert in opvang van honden en katten.

Fokker

Boomer puppy

Bij kennel twentsche weide in Twente is het een heus dierenverblijf onze Boomers lopen vrij rond.Soms zitten ze in een dierenverblijf,dat zijn momenten als ze op zichzelf willen zijn.

Ze kunnen in hun eigen hondenverblijf spelen en rusten,het is belangrijk dat het dier zijn eigen dierenverblijf heeft wij fokkers hebben tenslotte ook onze eigen ruimtes waar het heerlijk toeven is.


verantwoord kennel échte huishondjes