Boomer kennel

boomer-pups-kennel

Boomer Kennel met liefde en passie

U bent van harte welkom bij Boomer kennel Twentsche weide in Twente,ik vertel u graag meer over ons geweldige hondjes.De hondjes die wij houden hebben bekendheid mede te danken aan een populaire televisie serie.Veel mensen beschouwen dit type als een ware geluksbrenger,in mijn Boomer Kennel wonen de hondjes gewoon in huis.

 

De huisdieren in mijn boomer kennel zijn een deel van ons gezin, ze worden intern gehouden. Ik heb geen buitenhokken of kennels,de boomer is een echte huishond.

En dat merken de dieren hier ook,ze worden elke dag heerlijk verwend en gaan vier maal per dag lekker buiten spelen en wandelen.

 

Van oorsprong uit lopen honden geen show, ik houd mij hier in de boomer kennel dan ook niet mee bezig. Mijn honden zijn goed gesocialiseerd en lopen netjes aan de lijn als ze uitgelaten worden, ze zijn vriendelijk tegen mens en dier.Ik trim mijn honden zelf met de juiste verzorgingsproducten, elk hondje wordt door mij persoonlijk optimaal verzorgd,heeft een goede vacht en draagt een mooi kapsel. 

 

Onze huisdieren worden regelmatig onderzocht door een goede dierenarts, ze zijn allen gezond.Bent u op zoek naar een gerenommeerd adres waar de dieren gewoon zichzelf mogen blijven, en de huisdieren écht bij het gezin horen, dan bent u bij kennel twentsche weide aan het juiste adres.

 

 

 

Tot ziens bij boomer kennel Twentsche Weide,dé kennel voor een vrolijk en gezond boomer hondje.

boomer kennel twentsche weide

boomer

boomer pups, boomers puppies, boomer informatie, boomer kennel

Veel mensen denken nog steeds dat de boomer een ras is,dit is niet juist.Het boomer hondje is een kruising,meestal uit een mix van maltezer en Shi tzu.Maar er bestaan ook andere mengelmoesjes,een goed voorbeeld is een Maltezer X Lhasa Apso Boomer.Deze verhouding geeft als resultaat een mooi en gezond boomer hondje waar u jaren plezier mee zult beleven.

pension

Boomer pups

Mensen stellen ons vaak de vraag of wij een Pension zijn,het antwoord is duidelijk nee de dieren die hier wonen zijn onze eigen hondjes.we hebben ook geen mogelijkheid om honden en andere huisdieren op te vangen zoals een pension wel doet.wilt u een weeknd de deur uit of een paar weekjes op vakantie,dan is een pension de oplossing,hier wordt uw huisdier verzorgd tot u weer terug bent gekomen.Een Pension is een bedrijf dat zich specialiseert in opvang van honden en katten.

dierenverblijf

Boomer puppy

bij Boomer kennel twentsche weide in Twente is het een heus dierenverblijf want onze Boomers lopen vrij rond.Soms zitten ze in een eigen dierenverblijf,dat zijn de momenten als ze even op zichzelf willen zijn.Ze kunnen in hun eigen hondenverblijf spelen en rusten,het is belangrijk dat een Boomer zijn eigen dierenverblijf heeft wij hebben tenslotte ook onze eigen ruimtes waar het heerlijk toeven is.


Boomer kennel échte huishondjes