Boomer hond kopen

Boomer hondjes kopen

U wilt graag een Boomer kopen en verdiept zich in de mogelijkheden. Boomers komen er in vele kleuren soorten en maten.

 

Wij hebben hobbymatig af en toe een nestje boomer hondjes te koop in onze kennel, van mooie kruisingen.

Voor het merendeel houden wij de boomertjes mix maltezer met lhasa apso of de shih tzu met lhasa apso aan,omdat deze types van een sociaal vriendelijk karakter zijn.

 

Uit bovenstaande combinatie worden de middenslag boomers geboren.De Boomer hondjes zullen hechte gezelschapshondjes zijn waar u veel plezier mee zult beleven.

 

Wat betreft de vachtverzorging is het goed voor boomers als ze iedere dag even geborsteld worden,zo voorkomt u vervilting en klitten van de vacht.Heel veel haren zullen ze dan niet verliezen.

 

De grootte van deze kruising zal komen tussen de 25 à 30 cm.

Een Boomer pup wordt geboren uit een sterke mix van ouderdieren.

Een lief nieuw Boomer honden knuffel koop jij bij een selectief betrouwbaar adres

Jij wilt nu een boomer hond en gaat de heuse honden metgezel kopen om de dag door te brengen, wij helpen jou hierbij graag op weg. Het is immers een grote zoektocht na een hondje jij wilt verzekerd zijn van een goed adres waar jouw vrolijke hondje geboren en opgegroeid is zodat jij straks een vriendelijk sociale onbekommerde honden huisgenoot zult verwelkomen waar jaren plezier mee beleefd kan worden. De boomer hond kun je overal kopen er zijn betrekkelijk grote verschillen bij deze kruising hondjes echter heel groot zal hij niet worden omdat de mix van boomers bestaat uit kleine tot middelmatige hondjes wat betreft de ouders die ingezet worden. Met hun 25 tot 45 centimeter gemiddelde hoogte zijn het dus relatief kleine tot middenmoot kameraadjes te noemen, ook op het moment dat ze geen jongeling meer zijn. Als we kijken naar het gewicht van 4 tot 10 kilo zijn ze relatief eenvoudig op te tillen, zo kun je ze onder andere heerlijk op de armen nemen. Ben je sportief aangelegd en vaak buiten, nou daar draait deze vriend zich niet voor om hoor hij gaat graag mee en houd wel van een spelletje. 

 

Het voorkomen van deze hondjes is gewoon hartstikke leuk te noemen, net als dat van de ouders. Dit is een ware huisvriend, het hondje die ervan houdt om heerlijk verwend te worden en aandacht krijgt natuurlijk ook lekker en bij het baasje te zijn. Het is een vrolijk kuitertje, goed te weten als je boomer hond gaat kopen dat het goed is met kinderen en graag op onderzoek wil want leergierig is dit hondje van nature. Let wel als je een dagje flink actief bent geweest neem even rust en laat deze jongen rust nemen. Wij helpen je het maatje te vinden bij jouw boomer hond kopen waar je naar op zoek bent. Het zijn dieren om heerlijk mee te spelen, actief mee te rennen en vervolgens heerlijk ontspannen mee te kroezelen. Het is een mode verschijnsel dus waak ervoor dat jouw nieuwkomer een goede start heeft gehad en van een gerenommeerd adres vandaan komt, vergaar informatie zoek verdieping alvorens je in contact treed met de eigenaar we willen immers dat je geen misstap begaat. Besef dat er geen rasstandaard is voor het hondje dus regelgeving en optimale huishouding dient van de houder te komen.

 

Ga er niet altijd van uit als jij boomer hond gaat kopen dat dit aannemelijk is verifieer zulks honden zodat je niet voor verassingen komt te staan. Vooral op buitengewone plekken kun je veel advertenties "boomer hond kopen" vinden. Ook in het plaatselijke weekkrantje of in de lokale supermarkt kun je op het prikbord regelmatig prikkertjes van genoemde hond vinden. Particulieren die het leuk vinden een keer wat  hondjes te hebben of waarvan het allemaal spontaan alsdan niet per ongeluk is gebeurd iets te hebben worden daar aangeprezen. Deze hond groeit meestal op in huiselijke kring en zijn veel in contact gekomen met mensen, je mag er dus vanuit gaan dat jouw honden voldoende gesocialiseerd is maar is dat wel zo? oppassen blijft het altijd in deze situatie. Zoek altijd heel gericht honden en blijf bijzonder alert stel voldoende vragen over de herkomst en huishouding zo kom je waarschijnlijk wel achter de waarheid, er moet steeds voldoende achtergrond aanwezig zijn want onnodig leed wil jij niet in stand houden. Je hebt voldoende leesmateriaal kunnen verwerken om te verdiepen die zorgt voor een geslaagde speurtocht.

Boomertjes te koop

Dit is een kruising boomers tussen 2 rassen die zeer intelligent en leergierig zijn.

Een consequente en rustige opvoeding werkt het best bij deze boomertjes pups.

Zowel de maltezer als de tibetaanse lhasa apso behoren tot de groep gezelschapshonden, zij zullen een aanhankelijk en lief karakter tonen en wandelen graag.

Boomers jouw gezelschapshond

Het betreft hier jouw beste vriend kies daarom zorgvuldig