boomer kruising pups

schattig Mix hondje kleine boomer pup kruising tussen twee langhaar hondjes

Welkom hier willen we u graag meer over Boomer kruising pups vertellen.

Over het algemeen denken heel veel mensen dat de bekende boomer puppy's een geheel zuiver ras zijn,dat is absoluut niet het geval.

 

De zogenaamde boomer pups zoals wij die allemaal wel kennen ontstaan door het kruisen en dus bij elkaar plaatsen van 2 langharige rassen.

Oorspronkelijk was een van deze combinaties onder andere Maltezer x Shih Tsu.

Ook de kruising boomer is mogelijk uit bijvoorbeeld een mengeling van Shih Tzu met Lhasa Apso.

 

Er zijn zeker Meerdere combinaties om pups te krijgen zijn mogelijk, waaronder Maltezer x lhasa apso, wel dienen de twee langharige rassen aan bepaalde kenmerken en eigenschappen te voldoen voor zij tenslotte ingezet kunnen worden voor de fokkerij. De ouderdieren verkeren in goede gezondheid zijn en ruimschoots beschikken over sociale vaardigheden tenslotte zullen zij via hun gen bepaalde karakter eigenschappen doorgeven aan eventuele nakomelingen.

Wij kruisen boomer pups niet altijd daarom hebben we soms zuivere Lhasa Apso honden.

Wij hebben meestal boomer tussen mix Maltezer x Lhasa Apso of Shih Tzu x Lhasa Apso

Deze combinatie wordt de Lhasa Apso Boomer genoemd,het betreft een sterke samenstelling van de juiste genen die weinig erfelijke overdraagbare aandoeningen kent.voorwaarde is wel bij de puppies mix van Lhasa Apso Boomer dat men gezonde goede ouders bij elkaar plaatst om een zo goed als mogelijk vitaal eindresultaat te kunnen behalen.

Boomer Mix puppies

donker bruine Boomer pup mix tussen twee langharige hondjes

Opmerkelijk is het over zijn algemeenheid te noemen dat Kruising hondjes oftewel Boomers afkomstig van deze twee rassen zeker een erg leuke combinatie zullen zijn. Het zal een Boomer puppy worden die weinig verrassingen zal opleveren in het uiterlijk.

 

Het karakter van een Boomer Mix is eigenlijk alleen te voorspellen als beide ouders goed opgevoed en gesocialiseerd zijn,we weten dan ook welke karaktereigenschappen van beide ouders aanwezig en doorgegeven kunnen worden aan de nakomelingen.

 

Mede door een bekende televisieserie was en is er nog steeds enorme vraag naar Boomer honden,er is niet echt een standaard voor dit soort hondjes buiten dat het gaat om twee kleine soorten langharige honden die bij elkaar gevoegd worden. Een boomer hondje behoort tot de categorie kleine gezelschapshonden.

 

Een Boomer is van geringe afmeting en zal niet groter zijn dan maximaal 25 centimeter.

afmetingen zijn altijd afhankelijk van de ouders welke ingezet worden.

 

Je kunt er van op aan dat een belangrijk kenmerk altijd vol aanwezig zal zijn bij een mengelmoes, intelligentie met statigheid en een hoog knuffelgehalte.

veel boomer eigenaars zullen beamen, eens een Boomer Mix altijd een Boomer kruising hondje!

Boomer pup kruising