gezelschapshonden boomer puppies

Wie is er niet mee bekend,de bont gekleurde gezelschapshonden die we in Nederland tegenkomen.Jawel het zijn Boomers,prachtige hondjes die getuigen van een bijzonder vriendelijk karakter.Kennel twentsche weide heeft een passie ontwikkeld en dat zijn gezelschapshonden,daarom hebben we soms gezelschapshonden puppies beschikbaar in onze kleine selectieve kennel in Twente.

 

Deze schitterende maar bovenal gezonde gezelschapshonden puppies mogen na acht weken naar liefhebbende mensen die een gezellige huisgenoot zoeken.Als u een huisdier aan wilt schaffen en u wilt eerst meer informatie inwinnen,dan vinden wij dat zeer begrijpelijk tenslotte gezelschapshonden puppies worden groot ze blijven niet altijd een puppy,dus het besluit moet niet impulsief plaatsvinden het hondje blijft al gauw tien tot twaalf jaar uw huisgenootje.

 

wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt hoe de vacht te gaan behandelen van de puppies,dit is geen onterechte vraag dus daar helpen wij u graag mee verder want in onze shop staan veel verzorging artikelen die u wekelijks kunt gebruiken in de vacht en op de huid van puppies,professionele middelen die in het bijzonder worden gemaakt voor gezelschapshonden puppies zoals de Boomer.Vanwege de lange haren en het volle structuur moeten deze honden om de week goed verzorgd worden door middel van een was en douche beurt,als reden geven wij altijd aan dat de haren van dit hondje gemakkelijk klitvorming kan ontwikkelen en dat proberen we zo goed als mogelijk te voorkomen.Gebruik daarom uitsluitend aangewezen verzorging artikelen voor gezelschapshonden puppies die specifiek ontwikkeld zijn voor uw huisdier,anders is de kans op beschadiging van haar en huid aanwezig.

gezelschapshonden-pups-boomer-puppies

Wilt u graag een klein gezelschapshondje, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Kijk dan eens op de site van twentsche weide boomer kennel, wij hebben soms lieve en gezonde gezelschapshonden pups voor de liefhebber beschikbaar. 

 

Gezelschapshonden puppies komen in vele soorten,één combinatie is de kruising malteze X lhasaHet lhasa apso ras wordt ook wel de hond met twee hoofden genoemd, vanwege zijn volle beharing over het hele lichaam.

Deze tibetaanse gezelschapshondjes zijn ongeveer tweeduizend jaar oud, en werden voeger ook ingezet als politiehond in het land van herkomst.

Wij mixen onze Boomer pups uit maltezer x lhasa en boomer X lhasa beide combinaties geven een heerlijke pup met een fantastische gezondheid en een lief karakter.

boomer gezelschapshonden puppies