Boomer Pups

Boomer pups te koop

Kennel Twentsche Weide in Hengelo heeft incidenteel hobbymatig Boomer pups.Ik geef u graag meer informatie over boomer pups kopen.

 

Voordat de boomer pups te koop worden aangeboden,zijn ze allemaal geënt,voorzien van een paspoort en zijn ze allen gezond verklaard.

Er zijn veel mensen die denken dat Boomer pups een ras zijn dit is echter niet het geval.

 

De Boomer Pups Te Koop in Twente zijn een kruising van twee afzonderlijke dus verschillende rassen, hieruit worden de boomer pups geboren. Het is gebruikelijk om twee gezonde raszuivere gescheiden rassen te gebruiken, die niet in genetische lijn met elkaar verbonden zijn om Boomer pups te kweken, dit zijn vaak kleine tot middelgrote gezelschapshonden die bij elkaar gebracht worden. Het is belangrijk dat de ouders geen verwantschap hebben met elkaar, dit om het risico op erfelijke overdraagbare aandoeningen te beperken.Als de reu het teefje op een geschikt moment zal bevruchten, en de dracht verloopt zonder complicaties zal het eindresultaat een prachtig en gezond nest Boomer pups zijn. Deze gezinshondjes of ook wel gezelschapshonden genaamd, zijn over het algemeen bijzonder vriendelijk en bezitten een sterk karakter. Bent u ook op zoek naar een gezonde boomer pup, kijk dan eens gerust op onze website of stuur een bericht. ik vertel u graag meer over Boomer pups.

Boomer pups te koop in Twente

Boomer pups

Boomer-pups-te-koop

soms hebben wij kleine gezelschapshonden, boomer pups in Twente te koop. Deze kerngezonde gezelschapshondjes worden bij ons in de woonkamer geboren en opgevoed, zoekt u een leuke Boomer hond neem dan gerust eens contact met mij op.Ik vertel u graag meer over onze Boomer pups die wij te koop aanbieden.

Boomer puppies

Boomer-pups-te-koop

Uit hele mooie en vooral gezonde combinatie hebben wij af en toe Boomer puppies in Twente te koop voor serieuze belangstellenden. Boomer pups zijn echt prachtige kleine gezelschapshondjes, ze hoeven geen lange wandelingen te maken en deze kleine hondjes verharen zo goed als niet.Zoekt u een leuke boomer puppie te koop, neem dan gerust eens contact met mij op.

Ik adviseer u graag verder.

boomer puppy

Boomer-pups-te-koop

De Boomer honden van ons zijn volledig gecontroleerd door een dierenarts, ze zijn allen geënt en hebben een Nederlands paspoort! De Boomer pups groeien bij ons in huis op tussen andere dieren en onze spelende kinderen, de kleine Boomer pups zijn goed gesocialiseerd en gewend aan vreemde geluiden van buitenaf.


incidenteel Boomer puppies te koop

boomer pups