Boomer voeding

Voeding  en vacht staan bij Boomer voor een heel groot deel in verband met elkaar. Wanneer uw boomer overgevoelig is voor bepaalde bestandsdelen in de voeding, is het raadzaam om andere voeding aan te schaffen voor uw boomer hondje.

 

De meeste hondenbezitters komen in de dierenspeciaalzaak waar de schappen vol staan met verschillende voedingen, echter welke is geschikt voor uw boomer hond?

Twentsche Weide adviseert hondenbezitters om zoveel mogelijk met vers of biologisch voer te werken, dus geen voer uit blik, maar echt vers. In de natuur eet de hond geen 'uitgebalanceerde' brokken. Om de tanden van uw hond schoon te houden heeft u geen brokken nodig. Dit is goed op te lossen met diverse verantwoorde kauwbotten.

 

Een hondenmaag  van de Boomer is ingesteld op het eten en verteren van prooien, op spiervlees, organen, maaginhoud (verteerde planten en gras) en botten. De wilde familieleden (wolven, jakhalzen, wilde honden) van onze huishond eten allerlei soorten dieren, van gevogelte tot herkauwers. Zij krijgen dus een gevarieerde en evenwichtige voeding waarvan nature alle vitamines, mineralen en enzymen in aanwezig zijn.

 

Er zijn diverse soorten voeding voor uw Boomer die wij u kunnen adviseren voor een optimale huid en vacht.