Lhasa Apso kenmerken

lhasa-apso-kenmerken

vriendelijke lhasa apso mentaliteit

Het karakter van de  lhasa apso bezit een hoge dosis vriendelijkheid, hij zal je altijd aangenaam verwelkomen, behulpzaam zijn als je even de deur uit bent geweest.Een lhasa apso is menslievend, hartelijk en bijzonder lief voor kinderen. kortom een lhasa is een leuke eerlijke kleine gezelschapshond. 

sterke lhasa apso persoonlijkheid

Net als de bevolking in Tibet heeft de lhasa apso een bijzonder toegewijd karakter, met zijn trouwhartige voorkomen maakt de lhasa apso altijd de juiste indruk. Hij laat een trouwe gewetensvolle impressie zien, die je niet snel zult vergeten.

geaardheid van een onbevreesde lhasa apso

Deze dappere kleine gezelschapshond uit Tibet heeft een mooi karakter en is ontzettend moedig.Voor zijn eigenaar zal hij alles doen hij gaat hiervoor door het vuur.Doordat de lhasa apso stoutmoedig kan zijn, maakt het een ware vriend voor het leven, heb je eens een lhasa, dan wil je niets anders dan een lhasa apso.


Het lhasa apso karakter is vriendelijk intelligent onbevreesd

Een van de bijzondere karakter eigenschappen van de lhasa apso is speels want spelen doet een lhasa apso heel graag, de lhasa laat zich echter niet bespelen en dat kun je merken als je met de hond een spelletje doet, als hij ergens klaar mee is dan zal hij dat ook laten merken door ongeïnteresseerd ergens te gaan zitten.  Door middel van herhalen, en de hond steeds weer opnieuw iets aanbieden bereik je vlug resultaat want een lhasa apso leert snel.