lhasa apso puppy

Een lhasa apso puppy groeit in huis op met kinderen en andere dieren

Twentsche Weide heeft gezonde Lhasa Apso

lhasa-apso-puppy

De gezondheid en het welzijn van onze gezelschapshonden en aanwezige lhasa apso puppy staat voor mij steeds op de eerste plaats.Soms hebben wij gezelschapshonden lhasa apso puppy te koop voor serieuze liefhebbers.Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen over onze lhasa apso puppies, onze WhatsApp is zeven dagen per week toegankelijk, uw vragen worden door mij altijd beantwoord.Welkom op Twentsche weide's site van lhasa-apso-puppy.NL

 

Ik vertel u graag meer over onze kleine gezelschapshondjes,deTibetaanse lhasa apso puppy,deze honden werden in kloosters door monniken gehouden en gefokt.De boeddhisten beschouwden deze gezelschapshonden als ware geluksbrengers maar ze dienden ook als waakhond.

 

De kleine gezelschapshonden uit Tibet zijn gemakkelijk in omgang en kunnen goed met kinderen,hierbij stelt de hond natuurlijk wel zijn grenzen.Voor het begin van deze eeuw waren deze gezelschapshonden nog niet veel aanwezig in europa,dit veranderd gestaag omdat er steeds meer mensen zoeken naar gezelschapshonden die passen in het gezin,dit ras is een huishond dus kan beantwoorden aan de vraag.

 

Mijn dieren zijn goed gesocialiseerd, ik houd mijn honden allemaal in huis tussen kinderen en andere huisdieren. Heel af en toe heb ik een nestje puppies, de lhasa apso puppy van onze gezelschapshonden worden met liefde grootgebracht bij ons in huis. Een lhasa apso puppy krijgt volledige aandacht en zorg, als de puppy de leeftijd heeft bereikt van tenminste negen weken draag ik de zorg over aan een liefdevolle nieuwe eigenaar. Wij blijven altijd in contact via WhatsApp, heeft u vragen en opmerkingen of wilt u een leuke foto sturen van uw gezelschapshondje de lhasa apso puppy dan bent u bij ons van hartelijk welkom.

lhasa apso puppy fokker van Tibetaanse gezelschapshonden

lhasa apso