Lhasa Apso vacht en voeding

lhasa apso relatie tussen vacht en voeding

 

Vacht en voeding staan bij de lhasa apso voor een heel groot deel in verband met elkaar. Wanneer uw lhasa apso overgevoelig is voor bepaalde bestandsdelen in de voeding, is het raadzaam om andere voeding aan te schaffen.

De meeste hondenbezitters komen in de dierenspeciaalzaak waar de rekken vol staan met diverse voedingen, echter welke is geschikt voor uw hond?

lhasa world adviseert hondenbezitters om zoveel mogelijk met vers of biologisch voer te werken, dus geen voer uit blik, maar echt vers. In de natuur eet de hond geen 'uitgebalanceerde' brokken. Om de tanden van uw hond schoon te houden heeft u geen brokken nodig. Dit is goed op te lossen met verantwoorde kauwbotten.

 

Een hondenmaag  van de lhasa apso is ingesteld op het eten en verteren van prooien, op spiervlees, organen, maaginhoud (verteerde planten en gras) en botten. De wilde familieleden (wolven, jakhalzen, wilde honden) van onze huishond eten allerlei soorten dieren, van gevogelte tot herkauwers. Zij krijgen dus een gevarieerde en evenwichtige voeding waarvan nature alle vitamines, mineralen en enzymen in aanwezig zijn.

 

Er zijn diverse soorten biologisch en vers voeding voor uw lhasa apso die wij u kunnen adviseren bij de huid en vacht problemen die uw hond heeft. tevens kunt u op deze manier ook veel problemen voorkomen.

 

U kunt bij ons terecht voor advies van de juiste voeding (vers), 100 % biologische en natuurlijke voeding voor uw hond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

lhasa apso vacht en voeding zijn één