Boomer pups informatie

'twee mooie boomer pups informatie pagina'
Wij fokken hobbymatig af en toe boomer pups,daarnaast ook leuke Tibetaanse rashondjes.Op deze site vind u meer informatie over verschillende soorten boomer pups.Veel mensen denken dat de Boomer een zuiver rashondje is.Dat is in het geheel niet zo.Een boomer pup ontstaat door het kruisen van twee verschillende rassen.
Van oorsprong uit bestaan boomer pups uit een mix van Maltezer X Shih Tzu, dat is ook de kruising die ondermeer bij ons gefokt wordt.Soms kruisen we een boomer,niet daarom alleen hebben we heel soms ook zuivere Tibetaanse rashonden om leuke maar vooral gezonde pups te krijgen.

Boomer puppies informatie

'boomer pups informatie'

Veel gezinnen nemen boomers in huis, want dit slag honden is vriendelijk en gemakkelijk in omgang.

 

De boomer is geen lange wandelingen nodig, met een kort rondje is het kleine gezelschapshondje ook tevreden.

 

Sinds jaren is de boomer een gewild hondje, het pluizige type hond gaat heel goed met kinderen en andere huisdieren. Het open karakter van de boomer spreekt veel mensen aan, het is een speels hondje, en kan zich ook goed alleen vermaken.

hier vind u boomer pups informatie

'bruine boomer pups informatie website'
Hier treft u boomer pups informatie tussen de kruising Maltezer en Shih Tzu of een kruising van ShihTzu X Lhasa Apso de zogenaamde Shih-Lhasa puppies.
Een Boomer wordt gefokt onder andere afhankelijk van de gekozen combinatie van ouderdieren.Een boomer pup verlaat het nest tegen de negende week in bezit van de eerste enting, Chip, Paspoort met Gezondheidsverklaring
en een gezonde dosis sociale vaardigheden.
Boomers komen in vele soorten,kleuren en verschillende maten.Wij hebben uit hobby af en toe een nestje boomer puppies uit mooie kruising.
De boomer is door ons zelf in huiselijke kring gefokt,geboren en opgegroeid.Voor het merendeel houden wij de boomer mix tussen Maltezer en Lhasa Apso of Shih Tzu X Lhasa Apso aan,omdat dit type gezelschapshondje van een sociaal en vriendelijk karakter getuigen zodat ze in elk gezin en huishouden geplaatst kunnen worden.Uit bovenstaande combinatie wordt de middenslag Boomer geboren.
De boomer pups zullen hechte gezelschapshonden zijn waar u veel plezier mee zult beleven.

 

 

Wilt u graag meer weten of boomer pups informatie, neem dan gerust eens contact op ik vertel u graag meer en voorzie u van verdere informatie over de Boomer.

Wij geven onze huisdieren het beste U toch ook!

Wilt u graag geïnformeerd worden over de juiste voeding voor uw Boomer puppy neem dan contact met ons op.

Het is een serieuze zaak,net als ons doel om de malafide hondenhandel van boomer honden,en het fokken van zieke rashonden een halt toe te roepen.

 

Om de kans op een erfelijke aandoening bij de volgende generatie boomer puppies zo klein mogelijk te maken, fokken we af en toe kruisingen.

Rashonden zijn voor een groot deel van de genen homozygoot (een bepaalde eigenschap als het twee identieke kopieën van een gen heeft in een chromosomenpaar)

Dit kan tot stand komen als beide "boomer" ouders hetzelfde allel voor een gen doorgeven aan hun nakomeling.

 

Wanneer je twee verschillende rashonden met elkaar kruist, krijg je pups die voor de meeste genen heterozygoot zijn. 

Dit geeft niet alleen een kleinere kans op erfelijke aandoeningen,ook functioneert het immuunsysteem beter. 

 

Daarnaast worden er eisen gesteld met betrekking tot de minimum leeftijd en gezondheid. 

Honden mogen alleen deelnemen aan het fokprogramma wanneer ze na een uitgebreid onderzoek, inclusief orthopedie, gezond zijn verklaard door de dierenarts. 

De dierenarts neemt de patiëntenhistorie mee en let op aanwijzingen op een mogelijke erfelijke aandoening. 

Bij twijfel worden aanvullende onderzoeken (DNA of röntgenfoto's) gevraagd voor een hond,of wordt de hond niet toegelaten. 

 

Ook wordt door de betrokken fokker veel aandacht besteed aan zowel voeding als ook de juiste match tussen de honden in sociaal gedrag en het voorkomen van schadelijke uiterlijke en inwendige gebreken of kenmerken. 

Kortsnuitige honden mogen alleen meedoen als ze gezond zijn en als ze gekruist worden met een langsnuitige hond. 

Geboren pups groeien op in een huiselijke sfeer, en uitgebreide informatie van alle pups zal worden bijgehouden.

 

Wenst u verdere inlichtingen of heeft u vragen over Boomer pups neem dan contact op.